Werken doen we niet meer alleen op kantoor. Daarom wilt u altijd, overal en op elk systeem bij de bedrijfsinformatie kunnen. Dat is een voordeel van Cloud Computing, met zekerheid van veiligheid en beschikbaarheid. En de focus ligt op wat belangrijk is voor uw organisatie met oplossingen om de dingen gedaan te krijgen.

Maar nog belangrijker dan de techniek zijn de economische mogelijkheden. Zo kijken we vooral naar oplossingen zonder langdurige contracten. En schaalbaar zodat de benodigde ICT-middelen voor uw bedrijf snel aan te passen zijn op de behoefte. Want uiteindelijk investeert u bij voorkeur in uw eigen bedrijfsactiviteiten dan in ondersteunende activiteiten, zoals ICT.

Website, ontwerp en beheer

In een wereld waar bijna iedereen het grootste deel van de dag online is, kan uw bedrijf niet om internet heen. Wij helpen u de online marketing in orde te krijgen; om te beginnen met een website. Onze complete pakketten omvatten hosting, ontwerp, Social Media integratie en zoekmachine optimalisatie. Alles met behulp van snelle servers en beveiligde sites die praktisch altijd online zijn en we continue monitoren.

Bestel hier

Werkplek altijd bij de hand

Applicaties, zoals: Word, Excel, PowerPoint en Outlook noemen we ook wel kantoor-automatisering. Microsoft Office 365 laat je de vertrouwde programma’s (op je werkplek) gebruiken waar en wanneer deze nodig zijn. Bestanden sla je online (en eventueel lokaal) op, kan je delen met anderen of er real-time in samenwerken.

En we ondersteunen specifieke toepassingen, zoals boekhouding, financiële analyse, patiënten-informatie-systemen en ERP/CRM-oplossingen. Alles natuurlijk online volgens de definities van Cloud Computing.

Bestel hier

Telefonie omdat het werkt

Bellen doen we allemaal en het idee is maak telefonie zo eenvoudig en flexibel mogelijk. Dus geen contracten of onduidelijke kosten en werkt met elke internetverbinding. De instellingen past u online aan, zoals automatische doorschakeling en ook meer of minder gebruikers. NFON-telefonie is een echte Clouddienst en maakt u via het kantoornummer op elke locatie in de wereld of Nederland.

Bestel hier

Back-up van Cloud naar Cloud

Bedrijfsactiviteiten zijn steeds meer afhankelijk van computers en data. Contacten staan in Outlook en LinkedIn i.p.v. een adressenboek en zakelijke informatie en juridische documenten staan in de Cloud in plaats van de kluis. Wij bieden de mogelijkheid een back-up te maken van uw Office 365 OneDrive data en Exchange Online mailboxen, rechtstreeks naar een Nederlands datacenter. Betaal voor wat nodig is om altijd alles versleuteld en veilig (dubbel) op te slaan.

Bestel hier