Door trends zoals Cloud Computing, streaming- en social media enz is het bedrijfsleven, overheid en onderwijs steeds meer afhankelijk van betrouwbaar internet. Met zakelijk glasvezel blijft uw organisatie altijd, snel en met de maximale beschikbaarheid online. Met scherpe tarieven heeft u dan de basis voor zakelijke diensten zoals Internet, VoIP (telefonie over internet) en Cloud Computing (werkplekken en servers).

Internet betrouwbaar en betaalbaar

In ons glasvezel aanbod maken wij waar mogelijk gebruik van een open platform voor het aanbieden van een breed scala aan zakelijke diensten. Waarbij de basis Service Level Agreements standaard een continuïteit garandeert van 99,8% op jaarbasis. We bieden dus glasvezeldiensten in heel Nederland met snelheden tot 40 Gbps (eventueel redundant). En we maken vooral gebruik van lokale initiatieven voor interessante constructies en/ of prijzen.

Bestel hier

Domein snel en eenvoudig

Bijna alles is online vinden en registreer dus een domein voor uw (nieuwe) bedrijf of activiteit. Gewoon snel en simpel binnen 30 seconden uw nieuwe domein registreren voor een klein bedrag. Of breng alles bij elkaar en verhuis een domeinnaam naar ons en vul het aan met een beveiligingscertificaat. En als het nodig is kiest u gelijk een website of hosting pakket erbij.

Bestel hier

Cyberstatus uw koppeling met internet

Cybercriminelen zijn inventief en MKB-ondernemers steeds vaker de dupe. Als er iets gebeurt, is de schade groter dan u denkt. Niet alleen voor uw reputatie en uw klanten, maar ook voor uw portemonnee omdat nalatigheid ook wettelijk wordt beboet. Met Cyberstatus scannen wij de toegang tot uw lokale netwerk periodiek. We doen dit automatisch met onafhankelijke scans door ontwikkelt en getoetst samen met TNO.

Bestel hier