Wij bieden Clouddiensten, zoals: kantoorautomatisering, telefonie, back-up, security scans enz. Deze diensten rekent u af (als abonnement) per maand voor duidelijke kosten, minimale investeringen en zonder lange contracten. De basis voor deze diensten is snel, betrouwbaar en betaalbaar internet en met dezelfde randvoorwaarden. Dit bieden wij in heel Nederland en met speciale (glasvezel) projecten! Tenslotte zijn voor het gebruik van Clouddiensten producten nodig (laptops, tablets, Pc’s enz.). Op de marktplaats kiest u snel en makkelijk wat u nodig heeft voor de laagste prijs, zodat u hier snel gebruik van kan maken.

De Cloud is ontstaan door internet en biedt mogelijkheden die de totale bedrijfsvoering van uw organisatie kunnen veranderen. En vooral op het gebied van ICT is het niet de techniek maar het businessmodel dat verandert. Syntegra is een onderneming opgezet door ervaren ICT-ondernemers met een hart voor de klant en passie voor techniek.

Met betrouwbaar en betaalbaar internet levert Syntegra complete diensten en de systemen die daar voor nodig zijn. Een unieke integrale aanpak met gebruik van innovatieve en voordelige oplossingen die sinds kort voor handen zijn. Het team van Syntegra bestaat uit specialisten die zonder ingewikkelde verhalen gewoon zorgen dat de ICT werkt en uw business draait.

ACTIVITEITEN

Graag zien wij onszelf als partner met ervaring in ICT en bedrijfsvoering die met innovatieve concepten en aansprekende oplossingen komt. Onze technici helpen u hierbij met de juiste balans tussen technische en mondelinge vaardigheden. Wij denken mee en zorgen dat het werkt! Wij leveren service (op locatie) door geheel Nederland en het contactcenter staat van 08:00 – 20:00 voor u klaar. Per saldo maken we de ICT in uw organisatie weer betaalbaar en slagvaardig.

Syntegra levert complete oplossingen voor uw ICT en alle systemen die daar mee verbonden zijn via het internet. En dus leveren we ook de basis van onze diensten; internet, domeinen en hosting. Dit doen we generiek en in speciale projecten voor het aanbieden van betaalbaar internet via straalzenders en glasvezel. Dit doen we in projectvorm op industrieterreinen en in bedrijfspanden. En ook in projecten waarbij internet gebruikt wordt voor specifieke toepassingen, zoals beveiliging.

 

Syntegra Groep BV

Bleiswijkseweg 37, 2712 PB  Zoetermeer

T. (085) 2733265 – E. info@syntegra.nl

 

Algemene voorwaarden